mx-stickers

Op maat gemaakte stickersets. Full colour prints op een zware kwaliteit printvinyl en dikke laminaat laag. Uitermate geschikt voor motorcross.

mx-shirt

Op maat en naar eigen ontwerp gemaakt cross shirts. Ontwerp doen we samen de productie van de shirts is 100% Nederlands fabrikaat.

accessoires

Pitborden, autobelettering MX-style, sponsorjassen, truien met rijdersnummer- en naam, je kunt het zo gek niet bedenken, maar wij maken het!


MX PRODUCTS

Stefan heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van motorcross kleding en stickersets van hoogwaardige kwaliteit. Ben je in de motorsport actief, dan ken je Stefan wellicht die sinds 2015 onder eigen label (66Design) werkt.

Stickers

Je wilt dat je motor er strak, stoer of eigenzinnig uitziet. Wij ontwerpen naar jou wensen, drukken de stickers en lamineren ze voor een langere levensduur. Volledig op de maat van je motor. Omdat we alle faciliteiten om te ontwerpen en drukken in eigen huis hebben zijn de stickersets snel leverbaar.


Motorcross kleding

Motor kleding naar eigen ontwerp hoeft niet duur te zijn. Het ontwerp van je motor shirt maken we samen of lever je aan. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt en elke maat is mogelijk. En omdat het Nederlands fabrikaat is valt de levertijd mee.